ce mai gătesc

Kimcheese

Sandvișul prăjit cu brânză, cunoscut și sub denumirea de grilled cheese, poate însemna micul dejun, un prânz sau cina, sau toate trei la un loc. Depinde cât de des mergi la sală. Poate fi doar cu brânză, cu mai multe tipuri de brânză, cu brânză și șuncă, cu brânză și brocoli (am pățit), cu brânză, piept de curcan și dulceață de merișoare în preajma Crăciunului și, în principiu, cu brânză și ce mai vreți voi.

Pe ăsta cu kimchi l-am făcut într-o zi acasă, mai mult de plictiseală decât de foame și mi-a plăcut atât de mult încât l-am pus pe meniu în cafenea fără să întreb pe nimeni.

Am folosit pâine cu maia, ceea ce vă recomand și vouă, gruyère, comte și parmezan, unt și muștar. Și kimchi, că despre asta vorbeam. Am uns feliile de pâine cu unt și muștar pe ambele părți, apoi am presărat parmezan ras. Da, pe ambele părți.

Pâinea se prăjește în tigaie, pe hârtie de copt (o să-mi mulțumiți). Am întors două dintre felii când au făcut o crustă maronie, am împărțit brânzele pe ambele, apoi kimchi și le-am făcut, culmea, sandviș cu celelalte două felii de pâine. Cam așa.

A ieșit după cum se vede, a fost și bun.

  •   
  •   
  •   
  •